Kirjanpitäjät ja talousammattilaiset palveluksessasi

Aboma Control Oy työllistää tehokkaan tiimin talousalan palvelevia ammattilaisia, jotka hoitavat yrityksesi taloushallinnon lyhytaikaisista projekteista aina täyden palvelun kokonaisuuksiin asti.

Ann Boman, KLT

Aboma Control Oy:n yrittäjä Ann Boman, KLT on pitkän linjan talousammattilainen. Annen ydinosaamista on budjetoinnin ja ennustamisen lisäksi yritysten kokonaisvaltainen analysointi ja tulosten ymmärtäminen. Kansainvälinen osaaminen mahdollistaa raportoinnin myös ruotsiksi ja englanniksi. Vahvan taloushallintokokemuksen lisäksi Ann on organisoitumiskykyinen ja ihmisläheinen yrittäjä. Erilaisten taloushallintojärjestelmien kokeneena käyttäjänä Ann tekee myös lyhempiä sijaisuuksia. Vapaa-aikansa Ann viettää miehensä, kahden poikansa ja Milli-koiran kanssa.  Harrastuksiin kuuluu muun muassa golf ja kuntosalilla käynti.

Carola Juslén

Ekonomi Carola Juslén aloitti Aboma Control Oy:ssä lokakuussa 2013 osa-aikaisena taloushallinnon asiaintuntijana ja asiakkaiden talouspäällikkönä. Kansainvälisissä organisaatioissa toimineena laskentatoimen ekonomina Carola on erikoistunut vaativaan sisäiseen ja ulkoiseen raportointiin sekä liiketoiminnan analysointiin. Hänellä on laaja talouspäällikkö ja business controller-osaaminen sekä kokemusta johtoryhmätyöskentelystä.  Carolan erikoisosaaminen on kannustava henkilöstöhallinto, hyvä IT-tuntemus ja hallitustyöskentely. Kokeneena ja kielitaitoisena projektivetäjänä Carola hahmottaa nopeasti kokonaisuuden ja keinot saavuttaa tavoitteet. Carola toimii myös asiantuntijana tai sijaisena asiakkaan luona.

Anna Pekkarinen

Kauppatieteiden maisteri Anna Pekkarinen aloitti Abomalla keväällä 2015 taloushallinnon konsulttina. Annalla on vahva osaaminen tilinpäätösanalyyseistä.

Anne Vartio

Anne Vartio aloitti Aboma Control Oy:ssä marraskuussa 2014 taloushallinnon konsulttina. Annella on usean vuoden kokemus myynti- ja ostoreskontrista sekä kirjanpidosta ja palkkahallinnosta. Annella on myös paljon kokemusta kansainvälisen yrityksen talous- ja henkilöstöosastolla työskentelemisestä

Malin Axtell

Master of laws in international commercial law (LLM) Malin Axtell aloitti Aboma Control Oy:ssä joulukuussa 2016 taloushallinnon konsulttina. Malin on opiskellut taloutiedettä ja oikeustiedettä Englannissa.

Suvi Skogster 

Suvi aloitti Abomalla marraskuussa 2017. Suvi on tehnyt monipuolisia taloushallinnon töitä ennen kun hän tuli Abomalle mm tilitoimistossa ja assistant controllerina.

Riikka Näveri

Riikka aloitti Abomalla tammikuussa 2018. Riikka on koulutkseltaan taloushallinnon tradenomi. Ennen Abomaa Riikka on työskennellyt tilitomistolla.

Tiia Kulonen

Tiia aloitti Abomalla helmikuussa 2018. Tiialla on kokemusta asiakaspalvelusta sekä työskentelystä asianajotoimistossa. 

Ota yhteyttä!