gtag('config', 'AW-961825337');

Perustin Aboma Control Oy:n vuonna 2012 moderniksi tilitoimistoksi, jonka tarkoituksena on alusta alkaen ollut tarjota asiakkailleen laadukasta sähköistä taloushallintoa ja erinomaista asiakaspalvelua. Vajaan kymmenen vuoden aikana Aboma on tätä periaatetta noudattaessa tehnyt menestyksekästä liiketoimintaa ja kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Nyt pitkällisen harkinnan jälkeen olen päättänyt, että Aboman on aika ottaa seuraava askeleensa ja liittyä osaksi samaa arvopohjaa ja yrityskulttuuria edustavaan Aallon Groupiin. Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Aallon Group Oyj:n strategiana on tarjota asiakkailleen huolehtivaa, laadukasta ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua. Voimien yhdistäminen mahdollistaa henkilökuntamme jatkuvan kehittymisen ja tarjoaa asiakkaillemme entistä monipuolisemman lisäarvopalveluiden valikoiman esimerkiksi yritysjuridiikan, talousjohdon, veroneuvonnan ja HR-palveluiden saralla.

Koko Aboman henkilöstö itseni mukaan lukien siirtyy Aallon Groupin palvelukseen, jossa muodostamme uuden asiakkuustiimin. Uuden tiimin voimin jatkamme Sinun palvelemistasi siten, että oma tuttu yhteyshenkilösi ja hinnoittelumallimme säilyvät ennallaan.

Tässä vaiheessa haluan kiittää teitä ihania asiakkaita tähänastisesta yhteistyöstä ja odotan innolla yhteisen taipaleemme jatkoa osana Aallon Groupia.