Kirjanpitäjät ja talousammattilaiset palveluksessasi

Aboma Control Oy työllistää tehokkaan tiimin talousalan palvelevia ammattilaisia, jotka hoitavat yrityksesi taloushallinnon lyhytaikaisista projekteista aina täyden palvelun kokonaisuuksiin asti.

Ann Boman, KLT

Aboma Control Oy:n yrittäjä Ann Boman, KLT on pitkän linjan talousammattilainen. Annen ydinosaamista on budjetoinnin ja ennustamisen lisäksi yritysten kokonaisvaltainen analysointi ja tulosten ymmärtäminen. Kansainvälinen osaaminen mahdollistaa raportoinnin myös ruotsiksi ja englanniksi. Vahvan taloushallintokokemuksen lisäksi Ann on organisoitumiskykyinen ja ihmisläheinen yrittäjä. Erilaisten taloushallintojärjestelmien kokeneena käyttäjänä Ann tekee myös lyhempiä sijaisuuksia. Vapaa-aikansa Ann viettää miehensä, kahden poikansa ja Milli-koiran kanssa.  Harrastuksiin kuuluu muun muassa golf ja kuntosalilla käynti.

Carola Juslén

Ekonomi Carola Juslén aloitti Aboma Control Oy:ssä lokakuussa 2013 osa-aikaisena taloushallinnon asiaintuntijana ja asiakkaiden talouspäällikkönä. Kansainvälisissä organisaatioissa toimineena laskentatoimen ekonomina Carola on erikoistunut vaativaan sisäiseen ja ulkoiseen raportointiin sekä liiketoiminnan analysointiin. Hänellä on laaja talouspäällikkö ja business controller-osaaminen sekä kokemusta johtoryhmätyöskentelystä.  Carolan erikoisosaaminen on kannustava henkilöstöhallinto, hyvä IT-tuntemus ja hallitustyöskentely. Kokeneena ja kielitaitoisena projektivetäjänä Carola hahmottaa nopeasti kokonaisuuden ja keinot saavuttaa tavoitteet. Carola toimii myös asiantuntijana tai sijaisena asiakkaan luona.

Malin Axtell (äitiyslomalla)

Master of laws in international commercial law (LLM) Malin Axtell aloitti Aboma Control Oy:ssä joulukuussa 2016 taloushallinnon konsulttina. Malin on opiskellut taloutiedettä ja oikeustiedettä Englannissa.

Suvi Skogster

Suvi aloitti Abomalla lokakuussa 2018. Suvi on tehnyt monipuolisia taloushallinnon töitä  sekä tilitoimistossa että isossa yrityksessä ennen kun hän tuli Abomalle.. 

Riikka Laanti

Riikka aloitti Abomalla kesäkuussa 2018. Riikka on tehnyt monipuolisia taloushallinnon töitä sekä toiminut asiakaspalvelutyössä ennenkuin hän aloitti Abomalla. 

Hannamari Niva

Hannamari aloitti Abomalla Elokuussa 2018. Hannamari on tehnyt monipuolisia taloushallinnon ja palkanlaskennan  töitä  ennenkuin hän aloitti Abomalla. 

Mari Ruonakoski, KLT

Mari aloitti Abomalla Lokakuussa 2018 tiiminvetäjänä. Marilla on pitkä, 16 vuoden tilitoimistokokemus. Vuonna 2014 Mari on suorittanut KLT tutkinnon.

Miia Söderlund

Miia aloitti Abomalla marraskuussa 2018. 

Vera Romppanen

Vera aloitti Abomalla helmikuussa 2019. Veralla on tehnyt monipuolisia taloushallinnon ja palkanaskennan töitä. 

Ota yhteyttä!