Täyden palvelun paketti - referenssiasiakkaitamme

Tilitoimisto Aboma Control Oy palvelee asiakkaitaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Alla muutama esimerkki asiakkaistamme, joille tarjoamme taloushallinnon palveluita räätälöitynä heidän tarpeidensa mukaan.

Vihannespörssi Oy

Vuonna 1995 perustettu Vihannespörssi on Suomen ensimmäinen laatusertifioitu tuoretukku. Vihannespörssillä on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Vihannespörssi siirtyi Aboma Controlin asiakkaaksi vuoden 2015 alusta lähtien ja heidän käytössään on Netvisorin täyden palvelun paketti eli mm. myynti- ja ostoreskontra, kirjanpito ja yli sadan hengen palkanlaskenta.

Ravintola Demo

Yksi asiakkaistamme on Helsingin Punavuoressa sijaitseva, vuonna 2003 perustettu Ravintola Demo. Michelin-tähdellä palkittu ravintola tarjoaa myös catering-palveluita. Toimitamme Demolle täyden palvelun paketin eli taloushallinnon kokonaisuuden, johon kuuluu muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, myynti- ja ostoreskontran hoito ja laskujen maksaminen.

Picodelle Oy

Picodelle Oy on start up-yritys joka aloitti toimintansa lokakuussa 2012. Alussa Picodelle käytti Netvisorin ”pienen yrityksen pakettia”, mutta kasvun myötä he ovat siirtyneet käyttämään kaikkia Netvisorin ominaisuuksia.

Mikäli haluat kuulla lisää tilitoimistomme palveluista, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!