Ota yhteyttä!

Uskomme pystyvämme tarjoamaan yrityksellesi juuri sopivan paketin, joka sisältää räätälöidyt palvelut. Me haluamme tarjota juuri sinun yrityksellesi parasta palvelua sopivaan hintaan. Olemme täällä sinua varten.

Lähetä viesti

ann.boman@abomacontrol.fi

Soita meille

(+358) 50 374 8366

Tule käymään

Ruoholahdenkatu 14 00180 Helsinki

Me olemme täällä

F.A.Q.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Millä perusteella kiinteä kuukausihinta määräytyy?

Kuukasihinta määritellään aina asiakaskohtaisesti ja siihen vaikuttavat mm. yritysmuoto, liikevaihto, tositteiden määrä, palkanlaskennan tarve sekä mahdolliset muut juuri teidän yritykselle tärkeät asiat. Kuukasihinta on yrityksen sen hetkiseen toimitaan pohjautuva ja yhdessä sovittujen toimintatapojen laskettu hinta. Mikäli toiminta muuttuu saattaa kirjanpidon ja palkanlaskennan hinta muuttua sen mukaisesti.

Mihin tarvitsen tilitoimistoa?
Kirjanpidon tekemistä säätelee kirjanpitolaki, arvonlisäverolaki, elinkeinoverolaki, rikoslaki, kirjanpitolautakunnan ja verohallinnon ohjeistukset ja lausunnot sekä hallinto-oikeuden ratkaisut. Jotta kirjanpito voidaan tehdä oikein, pitää kirjanpitäjän hallita nämä kaikki asiat.

Meillä yrittäjä saa myös vinkkejä ohjelmiston käyttöön, veroasioihin, työsuhdeasioihin etc. Meillä on myös aina resursseja hoitaa koko taloushallinto tarvittaassa.

Voinko ulkoistaa koko talousosaston Abomalle?

Kyllä! sen voi ulkoistaa kokonaan meille. meillä on asiakkaita jotka ovat ulkoistaneet koko taloushallinnon meille ja keskittyvät heidän ydinosaamiseen. Yhteiskäyttö ohjelmalla se onnistuu aivan loistavasti.

Voinko tehdä itse kirjanpidon ja ulkoistaa tilitoimistolle tilinpäätöksen ja veroilmoituksen?

Kyllä tämän voi tehdä, mutta se ei välttämättä ole kustannustehokasta. Jos teemme tilinpäätöksen joudumme kuitenkin käymään läpi kirjanpidon jotta tiedämme että se on oikein tehty. Suosittelemme että kirjanpito tehtäisiin myös meillä.

Tarvitseeko minun tulla käymään teidän toimistolla?

Ei tarvitse tulla käymään, sillä me voimme hoitaa kaiken etänä. Meillä on asiakkaita ympäri Suomea, jotka tapaamme ainoastaan puhelimen tai Sypen välityksellä.

Pitääkö minun opetella käyttämään taloushallinnon ohjelmaa?
Netvisor ohjelmisto on hyvin helppo ja selkeä joten sen oppii helposti. Ohjelmiston saa myös mobiiliversiona, joten silloin sinulla on aina mukana kulkeva taloushallinto. Täältä pääset helposti hyväksymään laskut ja palkat, otat valokuvia kuiteista ym. Tulet ihastumaan tähän.

Yhteydenotto

Ota rohkeasti yhteyttä