Helsingin seudulla palveleva tilitoimisto

Aboma Control Oy on vuonna 2012 perustettu sähköisiä taloushallinnon palveluita tuottava tilitoimisto. Toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle eli asiakkaamme tulevat pääasiassa alueelta Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen sekä niiden ympäristökunnista. Toimistomme sijaitsee Kampissa Ruoholahdenkadulla. Järjestämme tapaamisia sekä asiakkaan toimitiloissa että Helsingin toimistossamme.

Asiakkaat voivat ostaa meiltä esimerkiksi lyhytaikaista konsultointia, sijaispalvelua tai halutessaan ulkoistaa kaikki taloushallinnon toimet Aboma Controllille. Käytämme pääasiassa Netvisorin ja Procountorin sähköisiä taloushallintojärjestelmiä. Käytössämme ovat myös Visma L7 ja Agresso.

Yrittäjänä kokenut tekijä Ann Boman

Yrittäjä Ann Bomanilla on 25 vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Hän suoritti KLT-tutkinnon hyväksytysti vuonna 2014, toimittuaan aiemmin muun muassa talous- ja laskentapäällikkönä kansainvälisissä yrityksissä. Ann palvelee asiakkaitaan sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hän on koonnut ympärilleen myös asiantuntevan tiimin, jolla on kattavat valmiudet palvella yrityksiä niille parhaiten soveltuvalla tavalla.

Kysy lisää tilitoimiston palveluistamme!

Ota yhteyttä!